assistant store manager lidl (diksmuide)
Randstad
Diksmuide, West-Vlaanderen
6 dagen geleden

job description

Op dit moment zoeken we een enthousiaste Assistent Store Manager voor het filaal in Diksmuide. Ben jij iemand met leidinggevende capaciteiten, ben je collegiaal en kan je zeer goed prioriteiten stellen?

Dan is deze job iets voor jou!Jij zal de rechterhand zijn van de Store Manager, je zal hem / haar dagelijks assisteren waar nodig.

Jouw taken : - je motiveert de collega's, geeft hen feedback en assisteert hen waar nodig- dagelijks sta je mee in voor de werkverdeling van de verkoopassistenten-

je plaatst bestellingen en volgt deze op- je kijkt erop toe dat de winkel er steeds proper en ordelijk bijligt en dat de rekken steeds keurig zijn aangevuld-

je leidt nieuwe collega's op en zorgt ervoor dat ze zich snel thuis voelen in het team- je werkt van maandag tot en met zaterdag in een variabel uurrooster (tussen 7u en 20u) + je hebt een vrije dag in de week wanneer je tewerkgesteld wordt op zaterdag

qualification

Technisch secundair onderwijs Je beschikt over minimum een secundair diploma en / of je hebt een relevante en standvastige ervaring in een leidinggevende verkoopfunctie.

Je bent zeer goed Nederlandstalig en je kan vlot overweg met de courante pc-programma's.Je bent van nature pro-actief, hands-

on en ondernemend. Je vindt het een uitdaging om je collega's dagelijks te motiveren en aan te sturen.Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en je kan dit ook aantonen.

Je bent een organisatietalent en kan goed prioriteiten bepalen.Je vindt het fijn om in een flexibel uurrooster te werken en zaterdagwerk kan ook voor jou.

Naast al deze taken spring je jouw collega's bij waar nodig in de winkel. Naast een aantrekkelijk salaris, ontvang je nog tal van andere extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, eindejaarsgeschenk .

 • Onmiddellijk contract van onbepaalde duur.Voltijds contract (36u) of deeltijds contract (32u).Indien je voltijds werkt, geniet je eveneens van 6 extra verlofdagen.
 • Interessante opleidingen en heel wat doorgroeimogelijkheden.Veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier