Gespecialiseerd vakbediende Sporen
HR Rail
Sint-Niklaas
3 dagen geleden

Dankzij een goed onderhouden spoorinfrastructuur kunnen de meer dan 4.000 treinen die dagelijks op ons spoornet rijden vlot en in alle veiligheid op hun bestemming geraken.

Als Gespecialiseerd Vakbediende Sporen draag je samen met je teamleden bij aan het onderhoud van de spoorinfrastructuur.

 • Je zorgt voor de controle, het onderhoud en het herstel van sporen (spoorstaven en dwarsliggers), wissels, overwegen en de spooromgeving.
 • Je werkt met en zorgt voor het gespecialiseerde gereedschap dat nodig is om deze werken uit te voeren, zoals electrogeengroepen, kleine werktuigen voor het onderhoud van het spoor (boor-
 • frees-, zaag- en bevestigingsmachines),

  Na een opleiding kan je ingezet worden om een veiligheidsfunctie uit te voeren, zoals schildwacht, begeleider van werktreinen, teamleider,

  Je hebt vaste uren , maar werkt ook regelmatig ’s nachts en in het weekend (ongeveer 2 keer per maand).

  Jobnews 727 H-HR 2018

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier