Functional Analyst Digital Workplace (F/M/X)
Brussels Airport
Zaventem, Belgium
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Geef je carrière vleugels! Als luchthavenbeheerder zit Brussels Airport Company aan de stuurknuppel van de grootste luchthaven in België, in het hart van Europa : Brussels Airport.

Het voorbije jaar kende de vlucht van Brussels Airport flink wat turbulentie, maar nu zitten we weer op koers. Wij geloven in een mooie, duurzame toekomst voor onze luchthaven en hebben de ambitie om van Brussels Airport de beste luchthaven in Europa te maken.

Zin om aan boord te komen en de luchthaven van morgen mee vorm te geven? Jouw bestemming? Om ons departement Digital & ICT te versterken, zijn we voor op zoek naar een Functional Analyst Digital Workplace (M / V / X).

De functioneel analist DWP&SD is zeer betrokken bij o.a. voorbereidingen Kompasgebouw, Beveiligingsprojecten, EU-tender voor Printing-as-a-Service, verplichte upgrades, Win10, OmniTracker, SharePoint, storage-omgevingen, MS Teams, etc.

invoering flexwerken, etc.. Hij / zij zal verantwoordelijk zijn voor Het mogelijk maken en ondersteunen van de samenwerking tussen de business en het DWP&SD-team.

Analyse, ontwerp & documentatie van business requirements. Analyse & ontwerp SD-automatiseringen : Functionele analyse van de business behoeften (AS IS), gevolgd door de definitie, documentatie en ontwerp van flows die SD-taken automatiseren (TO BE).

Ondersteuning van de business betreffende Digital Workplace (DWP) & Service Desk (SD) issues. Follow-up M365 updates & wijzigingen.

Begeleiding DWP&SD-aanbestedingen : Definiëren en inventariseren van requirements. Assisteren bij het schrijven van aanbestedingsdocumenten.

Follow-up van nieuwe implementaties : Nauwe interactie met de business tijdens nieuwe implementaties : change management, identificeren van issues, oplossen van problemen.

Coördinatie van de interactie met andere IT-teams (bv. ICT Security, Wintel, Networking, enz.) Deze functie rapporteert aan de Service Manager DWP & SD.

Jouw vluchtinstructies Opstellen van functionele analyses Op basis van de requirements van de business, al dan niet via de business analist, zal hij, gebruik makende van zijn kennis, de functionele analyse uitwerken (stelt oplossing voor) Deze functionele analyse vormt een belangrijk deel van de samenwerking tussen business en ICT Dit gebeurt aan de hand van de QMS-standaarden Overlegt zijn functionele analyses met de business (compleetheid en accuratesse) en ICT (input voor de technische analyses) Opstelling en uitvoering van functionele testen Op basis van zijn functionele analyses zal hij mee test scenario’s definiëren en deze tijdens de testfase ook uitvoeren ter voorbereiding van de finale business acceptatie Ondersteuning van Run Supporteert actief de Run door mee oplossingen uit te werken voor problemen die zich stellen.

Maakt deel uit van de 2de lijns Support (1e lijns-support voor bepaalde modules) Issue Management Houdt mede de Change Request-log en de Problem-log up-to-date Bouwt contact op met de eindgebruikers van de applicatie en met de IT- helpdesk Ondersteuning van gebruikers Brengt via de business application manager / owner gebruikers op de hoogte van de status van aangevraagde veranderingen en gerapporteerde problemen Supporteert de business application manager / owner met trainingssessies en bereidt ze voor of biedt operationele ondersteuning Jouw paspoort Kennisniveau Bachelor of gelijkwaardig door ervaring 4 jaar relevante ervaring (ervaring als analist) Kennis van UML, process modeling, data modeling, Jira, Enterprise architect, Accuratesse bij het uitvoeren van de werkzaamheden Open mind in het vinden van functionele oplossingen Gesproken en geschreven kennis van de tweede landstaal en van het Engels Onze service aan boord Bij Brussels Airport werk je in een wereld op zich, vol nieuwe kansen en boeiende uitdagingen.

Je komt terecht in een unieke en inspirerende omgeving, die jouw talenten vleugels geeft. Bye bye files ! Brussels Airport is vlot bereikbaar met trein, bus en fiets! Verder geloven we in een hybrid way of working’ waarin we thuiswerk afwisselen met werken op kantoor en geniet je van flexibele werkuren.

Zo vind jij moeiteloos de juiste balans tussen werk en privé. Naast een aantrekkelijk salarispakket bieden wij je ook heel wat niet-financiële voordelen .

Wat dacht je van een top-notch verzekeringspakket, kortingen op luchthavendiensten, maaltijdcheques en een mobiliteitspakket?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier