Technieker (dag) - regio Geel (M/V)
Over Ago
Oevel
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor een internationaal en groeiend bedrijf gelegen in de regio van Geel, is AGO Technics op zoek naar 2 techniekers in dagdienst.

Het bedrijf produceert insecten voor biologische gewasbescherming en bestuiving.

Een greep uit jouw takenpakket

 • Als technieker sta je in voor machinestoringen op te sporen en op te lossen.
 • Ook het onderhoud van gebouwen en storingen in de klimaatregeling behoren tot jouw takenpakket.
 • Vereisten

  Voor de invulling van deze vacature zijn we op zoek naar iemand met een middelbaar technisch diploma, bij voorkeur in de elektromechanica of je kan dit compenseren door relevante ervaring als allround technicus.

  Kennis van pneumatica, elektriciteit, mechanica en lassen is een must. Wanneer je kennis hebt van domotica (KNX / ETS-software) en koeltechniek is dit een pluspunt.

  Volgende applicaties zijn jou niet vreemd : Siemens Logosoft, Microsoft Visio en Microsoft Office. Je hebt ervaring met 5S, Speedy Kaizen / Root Cause Analyse.

  Tot slot ben je een echte teamplayer met goede communicatieve skills en een analytische geest.

  Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Je komt terecht in een dynamische en groeiende onderneming waar veiligheid hoog in het vaandel wordt gedragen. Omdat er van jou een grote mate van verantwoordelijkheid wordt verwacht krijg je veel ruimte voor eigen initiatieven.

  Je krijgt een marktconform loonpakket aangeboden aangevuld met extralegale voordelen.

  Heb je interesse? Mail dan snel jou cv naar gent.technics ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met jou op.

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Gent Technics

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier