Junior fietstechnieker Bike Republic Veurne/Diksmuide
Colruyt Group
Veurne, Flanders, Belgium
2 dagen geleden
source : Jobat

Colruyt Group telt meer dan 30.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land.

We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Functieomschrijving Als junior fietstechnieker bij fietsenketen Bike Republic kan je de hele dag doen wat je het allerliefste doet : sleutelen aan fietsen.

En dat in een groeiende organisatie met veel aandacht voor jouw welzijn en een toffe werksfeer.

Onze klanten willen zorgeloos fietsen. Als fietstechnieker zorg jij er mee voor dat dit kan. Elke fiets die jij onder handen neemt, krijgt je klant in topvorm terug.

Je wordt een echte expert in diverse types fietsen en leert alle onderhouds- en herstellingstechnieken kennen. Je leeft je in de klant in en behandelt elke fiets met veel zorg en oog voor detail.

Samen met je collega’s zorg je voor een verzorgde werkplaats en een efficiënte manier van werken.

Wanneer dat eens nodig is, help je mee met het onthaal van klanten in de winkel en geef je hen advies. Profiel

 • Opleiding en ervaring Je hebt een opleiding fietstechniek gevolgd en hebt al wat praktijkervaring opgedaan, bijvoorbeeld tijdens een stage in een andere winkel, in een fietsclub of door aan fietsen te sleutelen in je vrije tijd .
 • Ben je nog bezig met je opleiding en rond je ze binnenkort af? Ook dan horen we graag van jou!

 • Positieve mindset Je bent positief ingesteld en je communiceert op een open, vriendelijke manier.
 • Flexibel Je bent flexibel om op zaterdag te werken
 • Drive Je gaat vlot om met mensen. Je streeft met veel gedrevenheid naar doelen toe en steekt graag de handen uit de mouwen.
 • Teamspel Je bent een echte teamspeler, want jij begrijpt dat we verder komen als we samenwerken.
 • Talenkennis Je communiceert vlot in het Nederlands.
 • Aanbod

 • Afwisseling Elke dag is anders. Je komt in contact met veel verschillende mensen en je hebt een gevarieerd takenpakket.
 • Groeikansen Je kan in onze Bike Republic Academy en via onze leveranciers opleidingen volgen om persoonlijk en professioneel te groeien.
 • Omdat je samenwerkt met ervaren fietstechniekers, leer je ook veel bij on-the-job. En dat in een bedrijf in volle groei onder de vleugels van Colruyt Group.

 • Aantrekkelijke voorwaarden Je krijgt een arbeiderscontract van 40 uur per week op 5 dagen. Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques en hoe kan het ook anders, een fietsvergoeding als je de fiets gebruikt voor het woon-werkverkeer.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier