Bachelor, Ternat
Partena Professional
Ternat, BE
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Het sociaal beheer van onze corporate klanten is vaak heel complex. De Payroll Services van Partena helpen onze corporate klanten vooruit door hun in dit beheer bij te staan en oplossingen aan te bieden.

Als Payroll Consultant waak je over het goede verloop van de loonberekeningen en van de administratie van het personeel onderworpen aan het Belgische Arbeidsrecht.

Je bent verantwoordelijk voor het volledige loonproces en de personeelsadministratie van de klanten. Je werkt vanuit Ternat.

Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de klant doorgeeft.

Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Bouw je expertise op dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena en stel je je klanten innovatieve oplossingen voor.

Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Bouw je een sterke vertrouwensrelatie op... ref : ad47781ideq32

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier