Sales Engineer Machinebouw (Project)
SAM Recruitment
Lokeren, E Flanders, BE
2 dagen geleden
source : Monster

Omschrijving Sales Engineer Machinebouw (Project) Wat ga je doen? Als Sales Engineer ben je verantwoordelijk voor de verkoop van verpakkingsmachine en gerelateerde equipment.

Concreet betekent dat je de volledige commerciële en technische projectverantwoordelijkheid voor jouw rekening zal nemen : van acquisitie, klanten behoefte in kaart brengen en adviseren, technisch voorstel opmaken tot het volledige projectmanagement van realisatie tot aan de oplevering bij de klant.

Hier werk je nauw samen met hun eigen engineersafdeling (designers, project managers en monteurs). Je hebt de vrijheid om zelf jouw agenda te bepalen, teneinde je doelstellingen te behalen.

Tot slot ben je een actieve klantenbezoeker en je bent creatief in het zoeken van new business. Wat wordt jou geboden?

 • Een continue opleidingsprogramma dit zowel technisch als commercieel om jouw persoonlijke groei.
 • Een uitdagende, zelfstandige positie binnen een stabiel, professioneel en financieel gezonde KMO met een solide basis en goede naam in de markt.
 • Uiteraard bieden zij een marktconform salaris, auto en tools om je functie goed uit te kunnen oefenen. Wat wordt er van jou verwacht?
 • Je bent in het bezit van een technische Master of ingenieursdiploma (vb. Elektromechanica, Chemie , )
 • Je hebt een hoge gunfactor, niet alleen door je expertise maar ook door je uitstraling en enthousiasme.
 • Je gaat graag om met mensen, bent mondig en trekt je goed uit de slag aan de onderhandelingstafel bij de klant.
 • Je bewaart het evenwicht tussen meedenken met de klant en assertief zijn. Waar ga je werken? Je komt in een financieel gezonde KMO met een solide basis en goede naam in de markt.
 • Ze zijn gespecialiseerd in verpakkingsmachines voor in verschillende sectoren. Daarnaast ontwerpen en maken ze ook op maat gemaakte machines op aanvraag van de klant.

  Dit bedrijf gelooft sterk in een integrale projectaanpak zodat ze verder kunnen groeien tot een multidisciplinaire en gemotiveerde speler in de verpakkingssector.

  Meer informatie of direct solliciteren? Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met mij opnemen via +32 3 80 82 945.

  Regio België Contactpersoon Ellen Man Specialist in Sales Engineering Professionals Recruitment Consultant ellen.man samrecruitment.

  be 03 80 82 945 Profiel van kandidaat Aanbod

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier