Teamcoach Dienstencentrum & thuisdiensten
Zorgbedrijf Antwerpen
Antwerpen & Haven, Antwerpen, België
6 dagen geleden
source : Jobat

Vanuit het dienstencentrum speel je een actieve rol in de uitbouw van onze dienstverlening. Je staat in voor de groei van je dienstencentrum en trekt nieuwe senioren aan uit de wijk.

Samen met je team organiseer je de meest uiteenlopende activiteiten zodat het dé plek wordt voor alle senioren uit de buurt.

Met jouw uitgesproken praktische mentaliteit en jouw uitstekende leidinggevende capaciteiten zorg je voor de sturing, begeleiding en coaching van jouw team.

Dit bestaat uit een administratieve kracht, zorgkundigen, poetshulpen en vrijwilligers. Je creëert een goede werksfeer en -organisatie waarbij je de kwaliteiten van je medewerkers afstemt op de behoeften van onze klanten.

Als aanspreekpunt van onze senioren speel je een actieve rol in het behalen van een hoge klanttevredenheid. Je hebt aandacht voor de kwaliteit van de zorg en van de algemene dienstverlening, zowel in het dienstencentrum als in de thuisdiensten.

Je out-of-the-box-mentaliteit trekt nieuwe klanten aan en prikkelt bestaande klanten om meer op ons aanbod in te gaan.

Als geboren netwerker, bouw je zowel intern als extern je netwerk op. Je werkt nauw samen met onze klantendienst en staat in contact met alle schakels : dienstencentra, woonzorgcentra en thuisdiensten.

Extern communiceer je voortdurend met senioren, -verenigingen en -consulenten. Met uitlopers naar het districtshuis, het cultureel centrum, lokale verenigingen, thuiszorgorganisaties en woonzorgcentra.

Je werkt zelfstandig en maakt deel uit van een grotere groep leidinggevenden binnen jouw zorgzame buurt. Samen halen jullie resultaten en staan garant voor kwaliteit en klantgerichtheid.

Je rapporteert aan de buurtzorgmanager en organiseert je werk vanuit het lokale dienstencentrum.

 • Bachelor of gelijkwaardig door ervaring;
 • bewezen ervaring in leidinggeven, bij voorkeur in de zorgsector, én een oprechte interesse in de leefwereld van de senioren;
 • resultaatgericht met een neus voor overtuigen en netwerken;
 • cijfergericht met commercieel inzicht die graag resultaten haalt;
 • flexibel en leergierig.
 • Realiseer jouw professionele groei in de uitdagende omgeving van Zorgbedrijf Antwerpen. Je kan jouw tanden zetten in een gevarieerde functie in een multidisciplinair team.

  Dankzij de steun van jouw leidinggevende en de persoonlijke begeleiding door een peter-meter zal je de gevolgde opleidingen in de praktijk kunnen inzetten.

 • Een voltijds bediendencontract van onbepaalde duur;
 • Brutoloon op B-niveau, afhankelijk van je anciënniteit;
 • Forfaitaire netto-vergoeding;
 • Keuze tussen maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering enerzijds, of extra vakantiedagen anderzijds;
 • Smartphone met abonnement en laptop;
 • Terugbetaling van 80% van je openbaar vervoerkosten, een fietsvergoeding of een bedrijfsfiets.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier