procesoperator
Randstad
Hoboken, Antwerpen
3 dagen geleden

job description

Technisch geschoold / ervaring? Start als procesoperator bij Umicore in Hoboken. Bij Umicore ga je als operator niet achter een pc scherm zitten : je controleert en stuurt bij op de werkvloer.

Heel afwisselend werk en altijd tussen je collega's. Maar je kunt ook zelfstandig werken en neemt daarbij je verantwoordelijkheid op.

Je wordt hierbij geleid en gesteund door een coach.Je taken als operator bestaan uit fysieke arbeid, controle van verschillende parameters (zoals temperatuur,.

 • vervangen van onderdelen, aankoppelen van buizen, brug lasten verplaatsen, input van gegevens op PC,....Je moet rekening houden met omgevingsinvloeden zoals zeer hoge temperaturen.
 • Je zal verschillende voertuigen besturen zoals heftruck, rolbrug, wiellader,.... . Ook hier zorgt het bedrijf voor een opleiding of het behalen van een attest.

  qualification

 • Je hebt een diploma in een technische richting behaald : elektromechanica, elektriciteit, mechanica, bouw of chemie- Kennis scheikunde is een pluspunt.
 • Je hebt al ervaring in een productieomgeving- Je bent bereid te werken in een 3-ploegenstelsel (met weekendwerk)- Je bezit de nodige teamspirit, veiligheidsbewustzijn en flexibiliteit qua werkrooster / inzetbaarheid- Je hebt een goede kennis van het Nederlands
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier