Teamleader magazijn
Infinity Jobs
Avelgem, Belgium
4 dagen geleden

Functieomschrijving

U heeft bij voorkeur een bachelor logistiek management diploma, met minstens 5 jaar ervaring in logistieke processen / uitbouw van een magazijn.

U heeft een passie voor hout. U neemt initiatief, u werkt autonoom en klantgericht. U kan initiatieven implementeren om processen efficiënter te laten lopen.

U heeft kennis van het Nederlands en het Frans. U bent van nature enthousiast, dynamisch en communicatief. U heeft een hands-on mentaliteit.

Taken en profiel

U zorgt voor een efficiënte planning van mensen, machines, materiaal en transport. U staat in voor de coördinatie van de operationele taken in het magazijn en de schrijnwerkerij.

U optimaliseert waar mogelijk. U zorgt voor efficiëntie en veiligheid. KPI's legt u vast en volgt deze op. U bent het aanspreekpunt voor de klanten, u geeft hen technisch advies.

U staat in voor de controle van de in-en uitgaande goederen alsook werkt u samen met de verantwoordelijke supply chain.

Aanbod

Onze klant is een dynamisch familiebedrijf gelegen in regio Avelgem en een belangrijke speler in de houtsector. Een boeiende autonome job met ruimte voor initiatief wordt u aangeboden.

U krijgt er heel wat kansen tot ontplooiing en vervolmaking. Een competitief loon , aangevuld met extralegale voordelen maken deel uit van het pakket.

Een job optie vast na een geslaagde interim periode.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier