Senior Accountant – Antwerpen
Dixon & Company
Antwerpen
6 dagen geleden

Over onze klant

Je komt hier terecht in een volledig vernieuwde en gedigitaliseerde werkomgeving waar je efficiënt en resultaatsgericht kan werken.

Adviesverlening staat hier ook centraal. Iedereen krijgt recht op opleidingen en deze worden vanuit de organisatie aangemoedigd.

Dit accountancykantoor is een gevestigde waarde voor klanten binnen de haven van Antwerpen, Belgische Fintech bedrijven en ambitieuze start-

ups. Je bent hier niet enkel boekhouder maar ook bedrijfsadviseur en je begeleidt je klanten doorheen al hun groeifases. Ze zijn gevestigd in het centrum van Antwerpen en zoeken een nieuwe collega!

Jobomschrijving

Samen met je collega’s sta je in voor de begeleiding van verschillende soorten klanten. Je zal je eigen klantenportefeuille beheren en deze bedrijfsleiders adviseren adhv de boekhoudkundige cijfers en jouw inzicht van de organisatie.

Uiteraard sta je ook in voor de controle van de cijfers die digitaal worden aangeleverd. Je bent vooral gepassioneerd door cijfers én klantencontact.

je helpt graag je collega’s uit de nood en leert hen nieuwe dingen bij

Profiel

 • Master Accountancy / Fiscaliteit OF Bachelor Accountancy aangevuld met reeds een eerste ervaring in accountancy
 • Aanbod

 • Een loonsverhoging in lijn met je ervaringen / senioriteit
 • Bedrijfswagen met tankkaart
 • Groeps- en hospitalisatieverzekering
 • Netto onkostenvergoeding
 • Naast deze leuke substantiële dingen, krijg je er ook toffe collega’s bij, een (echt) flexibele werkomgeving en mooie doorgroeimogelijkheden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier