elektricien van hool / optie vast
Randstad
Lier
2 dagen geleden

job description

Van Hool (Koningshooikt / Lier) is één van de belangrijkste transportbouwers in Europa : ze staan bekend voor de productie van (hybride) bussen maar ook autocars, trams en vrachtwagens waarvan 80% wereldwijd wordt geëxporteerd.

Voor een snelle opstart is Van Hool op zoek naar diverse medewerkers binnen de afdelingELEKTRICITEIT.De functies waarin je terecht kan komen, zijn : -

Auto-elektricien - Productie-elektricien

qualification

 • Je hebt een relevante achtergrond : diploma en / of ervaring in mechanica / metaalbewerking- De voertaal en instructies binnen het bedrijf verlopen in het Nederlands : je hebt dan ook eengoede kennis van de Nederlandse taal-
 • Je staat open voor werken in 2 ploegen of dagploeg en weet duidelijk aan te geven welkefunctie(s) jou aanspreektWil je meer informatie of wens je jezelf kandidaat te stellen?

  Contacteer ons vandaag nog, dangaan wij met jouw profiel aan de slag! Reageer met recent cv en motivatie of neem telefonischcontact op.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier