HVAC-ontwerp (Ref. HVH59)
Buro Nexus
Antwerpen & Haven, Antwerpen, BE
1 dag geleden
source : Jobat

Jouw kwaliteiten als HVAC-ontwerper

Als HVAC-ontwerper zit je de hele dag met de neus in de (digitale) pennen en papieren. Jij vertaalt namelijk de wensen en eisen van de klant naar een ontwerp.

Natuurlijk houd je hierbij rekening met de technische fiches van de componenten én met de architectuur van de bouw. Je werkt nauw samen met de projectingenieur om zo de kwaliteit van het project te waarborgen.

Daarnaast geef je advies over onder andere materiaal- en productkeuze en bereken je installatieontwerpen. Ooit gehoord van Vabi berekeningen en leidingberekeningen?

Mooi, neem dan vooral contact met ons op.

Jouw vaardigheden als HVAC-ontwerper

Bouwtekeningen hebben voor jou geen geheimen, jij tekent ze zelf immers ook uit de losse pols. Met dat technisch inzicht zit het dus wel goed.

Daarnaast ben en werk je gestructureerd en accuraat. Jij mist geen enkel detail.

Buiten deze vaardigheden heb je een afgeronde bachelor of master in een technische richting, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde of installatietechniek.

Geen diploma, wel aantoonbare ervaring als technisch tekenaar? Daar doen we het ook voor!

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier