PLC Programmeur - vast contract
Client of Manpower
Ieper, West-Vlaanderen, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met een onmiddellijk vast contract.

Voor onze klant, een sterke internationale speler naar machinebouw, gelegen in het zuiden van West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een PLC programmeur met passie voor automatisatie.

Functieomschrijving

Als PLC programmeur maak je de nodige schema’s op voor en programmeer je PLC’s. Via een controlepaneel visualiseer je de werking van de machine en test je vervolgens het programma uit.

Op het vlak van besturingstechnieken ondersteun je de techniekers. Je zal zowel programmeren in bestaande als nieuwe installaties.

Profiel

De PLC programmeur die wij zoeken is in bezit van een bachelor of masterdiploma Elektromechanica- automatisering , of gelijkwaardig door ervaring.

Je hebt kennis van PLC programma’s zoals Tia Portal en scada-systemen .

Vernieuwende technologieën interesseren je sterk. Als persoon ben je probleemoplossend en heb je grote verantwoordelijkheidszin.

Aanbod

Je komt terecht in een stabiele werkomgeving waar je de kans krijgt om initiatief te nemen. Je professionele ontwikkeling wordt opgevolgd aan de hand van twee jaarlijkse groeigesprekken.

Je krijgt een aantrekkelijk verloningspakket gebaseerd op je ervaring en competenties.

Ben jij de technieker die wij zoeken? Bezorg je CV aan brecht.bogaert manpower.be

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier