Elektricien (m/v)
Konvert Interim Antwerpen
Antwerpen, BE
2 dagen geleden

Profiel

Voor een toonaangevend havenbedrijf, gespecialiseerd in op- en overslag van steenkool, ertsen en andere bulkproducten zij wij op zoek naar 2 elektriciens! Probleemoplossingen bij acute storingen.

Mechanisch, pneumatisch, hydraulisch en elektrisch onderhoud van industriële installaties ( kranen, transportbandinstallaties, afgraaf- en stortmachines, lichter- en wagonlaadinstallaties, elektro in gebouwen enz.

Aansluiten elektrische componenten en motoren, foutopsporing in sturingen Je neemt actief deel aan renovatie- en verbeteringsprojecten met betrekking tot deze installaties.

Fieldwerk in een zwaar industriële omgeving, met de nodige afwisseling.Mogelijk inzetbaar op meerdere terminals in de Antwerpse haven.

Aanbod

De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen. De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren.

Een diagnose stellen van storingen aan installaties en de defecte onderdelen herstellen. Een elektrisch verdeelbord in residentiële of tertiaire gebouwen plaatsen en bedradenHet verdeelbord aansluiten op de uitrustingen.

Installaties op zeer lage spanning installeren en aansluiten (telefonie, informatica, brandalarmen, ). Materiaal voor lage spanning plaatsen en aansluiten (schakelaars, stopcontacten, ).

Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Tracés realiseren voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dichtplamuren, ).

Verlichtingsinstallaties installeren en aansluiten Je komt terecht in een toonaangevend havenbedrijf. Je krijgt een marktconform loon.

Er wordt een flexibel uurrooster opgesteld.

Vereiste kwalificaties

 • TSO / Bachelor elektromechanica of elektriciteit*Kennis elektronica, plc's zijn pluspunten*Gemotiveerde en dynamische kracht .
 • Snel en logisch problemen kunnen benaderen en oplossen.*Nauwgezet en met in achtname van de veiligheid je taken uitvoeren.
 • Geen last van hoogtevrees.*Je bent flexibel om te werken in zowel dagtaak, shiften (niet altijd continue) en weekends*Perfect Nederlandstalig.
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier