Verkoper Slaapcomfort
Actief Interim Ninove
Oost-Vlaanderen, E Flanders, BE
3 dagen geleden
source : Monster

Functieomschrijving Voor onze klant, een winkel die graag je slaapcomfort verbetert, zoeken wij voor een verkoper m / v. Als je graag op verschillende locaties werkt, is dit de ideale job voor jou! Je zal in 2 à 3 vaste winkels in regio Oost-Vlaanderen tewerkgesteld worden.

De winkels liggen steeds dicht bij elkaar! Jouw takenpakket omvat : Je ontvangt de klanten en voert het verkoopsgesprek : je luistert naar hun noden en adviseert hen de beste optie.

Je maakt kassa's op en telt ze na. Je geeft bestelbonnen in een ERP-pakket in. Je volgt de voorraad in het filiaal op. Je ontvangt de voorschotten en saldo's.

Je verzorgt de dienst na verkoop. Je prijst artikelen en controleert deze. Je houdt de showroom netjes en verzorgt de uitstalling van producten.

Functie-eisen Je hebt een representatief voorkomen en minimum een eerste relevante verkoopervaring (toonzaalverkoop). Je spreekt vlot Nederlands en bent klantvriendelijk.

Als je een mondje Frans spreekt is dit een sterke plus. Je kan zelfstandig werken en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid.

Je hebt een groot aanpassingsvermogen en weet elke klant op de juiste manier te benaderen (bv : een andere aanpak voor terughoudende klanten dan voor zeer sociale klanten).

Je hebt een gezonde dosis humor! Je kan vlot met de computer werken en leert snel nieuwe programma's aan. Arbeidsvoorwaarden Je werkt elke zaterdag Je werkt voor een voltijdse betrekking 1 op 2 zondagen (van 14h-18h maar volle dag betaald), elke zondag kan ook (met dan 2 vrije dagen in de week) Je krijgt een mooi salaris aangevuld met een commissieloon Maaltijdcheques van 7€ Een netto verplaatsingsvergoeding.

Je krijgt intern een opleiding : zowel en training on-the-job om de producten te leren kennen als een theoretische opleiding om te leren werken met de bedrijfseigen computerprogramma's (voor bestellingen).

Een leuke werksfeer, toffe collega’s en jaarlijks een geweldig personeelsfeest Een vast contract na geslaagde interim-periode.

Is deze job iets voor jou? Contacteer ons dan op het nummer 054 31 06 50 of stuur een mail naar actief.ninove actief.be Je kan ons ook bereiken via WhatsApp op het nummer 0471 90 14 60.

Je kandidatuur zal de eerstvolgende dag bekeken worden door ons team en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier