Werkvoorbereider
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
3 dagen geleden

Over de functie

Samen met de Technisch Verantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, aansturing en uitvoering van Periodieke Onderhoudswerken.

Hiervoor neem je deel aan Failure Mode Effect Analysis (FMEA) en Root Cause Failure Analysis (RCFA) sessies met als doel het onderhoudsplan te optimaliseren.

Zo werk je mee aan de voorbereiding van verbeteringen door werkvoorbereidingsdocumenten (A3’s) op te stellen en deel te nemen aan Kaizens.

Eén weekend per maand val je in als shifttechnieker.

Functie eisen

We zijn op zoek naar een werkvoorbereider die :

 • In het bezit is van een Technische Bachelor (Elektromechanica) of gelijkwaardig door ervaring
 • Flexibel en communicatief is
 • Sterk is in overleg en dialoog met collega’s, Productiemedewerkers, Shifttechniekers en Technisch Verantwoordelijken
 • Over het bedrijf

  Je mag je verwachten aan een productieomgeving waar hoogwaardige walsproducten op maat van de toekomst worden vervaardigd.

  Veiligheid, integriteit, teamwork en uitmuntendheid zijn slechts enkele van de pijlers waar deze wereldspeler op gebouwd is.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier