Project Engineer binnen multinational
LGA Engineering
Kortrijk, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

TakenAls Project Engineer begin je met een inloopperiode van 6 maand. Tijdens deze periode word je opgeleid door een senior project engineer en leer je alle kneepjes van het vak.

Kostprijs en capaciteit berekenen volgens productspecificatiesStabiliteitsberekeningen uitvoeren naargelang veiligheid en stabiliteitCorrecte offerteprijzen berekenenTechnische beschrijvingen opstellenNauw contact met andere afdelingenOp de hoogte blijven van de evolutie op de markt wat betreft klanteneisen en productenProfiel Master in een technische richtingZowel zelfstandig als in team werken is voor jou geen probleemVerantwoordelijkheidszin voor projecten succesvol uit te voerenNederlandse, Franse en Engelse kennisAanbod Aantrekkelijke verloning naargelang je werkervaring en opleidingAangevuld met een pakket extralegale voordelen zoals : maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, vergoeding voor woon-werkverkeer en een bonus gekoppeld aan bedrijfsresultaten Je komt terecht is een innovatieve en snelgroeiende organisatieOntwikkeling en verantwoordelijkheid wordt sterk gestimuleerdMogelijkheid om op termijn totaalprojecten zelf uit te voerenInterne opleidingen worden voorzien Wil je jou graag kandidaat stellen en in aanmerking komen voor deze uitdagende functie?

Aarzel niet en stuur meteen uw cv naar apply(at)lga.jobs met vermelding van referentie JU4649 of solliciteer online.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier