Service Engineer Sensoroplossingen Industrie
Manpower
Asse
3 dagen geleden

Job Description

Na een grondige opleiding zal je als Service Engineer instaan voor de inbedrijfname, het onderhoud en de herstelling van het volledige portfolio aan innovatieve producten en oplossingen omtrent sensoren voor de industrie.

Ook het geven van trainingen en de technische ondersteuning van onze klanten en onze sales force behoren tot je takenpakket.

En dit voor de volledige levenscyclus van onze toestellen.

Client Description

Passie voor techniek? Dan ben je bij Manpower Permanent Placement aan het juiste adres! Door onze kennis van de markt, specialisatie en persoonlijke toewijding gaan wij samen met jou op zoek naar een nieuwe technische uitdaging die matcht met jouw verwachtingen en competenties.

Via onze werving- en selectiedivisie start je onmiddellijk met een vast contract bij onze klanten.

Voor een klant gespecialiseerd in sensoren gebruikt in de industrie.

Candidate Profile

Deze functie zien wij graag ingevuld door een Bachelor Electronica, Electomechanica of meet-en regeltechnieken. Je bent een flexibele, gedreven en stressbestendige teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel.

Je bent communicatief, klantgericht en kunt je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en het Engels.

Ervaring in de sector is geen vereiste maar enige voeling met de industrie is wel een pluspunt.

Client Offer

Deze firma biedt je een aantrekkelijke gevarieerde functie aan, die je toelaat om je op een zelfstandige manier te ontplooien in een dynamisch bedrijf met uitgesproken principes : authenticiteit, loyaliteit en permanente inzet.

Deze inzet wordt beloond met een aantrekkelijke vergoeding, een voortgezette opleiding en diverse extralegale voordelen (oa. bedrijfswagen)

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier