financiële medewerker boekhouding
Randstad
Zwijndrecht, Antwerpen
7 dagen geleden

job description

 • Je controleert en verwerkt de uitgaande of binnenkomende facturen. Je volgt hierbij een vaste facturatiecyclus en beheert de administratieve relatie met de klanten en leveranciers.
 • Zowel routinetaken als complexere dossiers weet je goed te combineren.- Communicatie met contractanten, klanten (B2B & B2C), leveranciers en interne medewerkers, neem je eveneens voor je rekening.

 • Je neemt deel aan operationele en / of ICT projecten binnen de afdeling en beheert ICT tickets of change requests.- Jouw inspiratie zet anderen aan om een uitstekende service te bieden aan onze klanten en leveranciers.
 • qualification

  Je hebt minimum 5 jaar werkervaring in een service gerichte financiele omgeving (facturatiedienst is een plus) en bent gebeten door kwalitatieve dienstverlening.

  Je communiceert vloeiend in het Nederlands en je hebt een zeer goede kennis van het Frans en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

  Je hebt een zeer goede kennis van Microsoft Office (Excel, Powerpoint, Word, Outlook)Je kan terug vallen op een boekhoudkundige basis kennis.

  Change management motiveert jou.Je hebt een eerste ervaring in de deelname van operationele en / of ICT projecten.Je neemt initiatief, ziet geen problemen, maar mogelijkheden.

  Je hebt analytisch inzicht en weet dit te bewaren over de verschillende activiteiten, processen en projecten.Je werkt nauwkeurig, kan goed prioriteit bepalen en verantwoordelijkheid nemen zit in je bloed.

  Je bent communicatief sterk en assertief.Je bent een teamspeler, maar kan ook zelfstandig werken. Een gevarieerde functie waar je de gelegenheid hebt om te helpen bouwen aan een geweldige dienstverlenende organisatie.

  Een team fantastische collega s die klaar staan om jou te helpen. Een bureau in Zwijndrecht, met de mogelijkheid om 1 dag per week van thuis uit te werken of vanuit een satellietkantoor.

  Flexibele werkuren. Marktconform loon met extralegale voordelen zoals o.a. maaltijdcheques, fietsvergoeding, vergoeding openbaar vervoer, groepsverzekering.

  Uitstekende opleiding en begeleiding bij de job.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier