Technieker met doorgroeimogelijkheid tot montageleider
talentus
IZEGEM, BE
14 dagen geleden

De functie

In deze functie als technieker / monteur / montageleider (afhankelijk van jouw ervaring) vervul je een belangrijke rol binnen de productieafdeling van de firma.

Je job is zeer afwisselend en bestaat uit 50% assemblage in het atelier en 50% montage op de werf.

Het profiel

We zijn op zoek naar een zéér leergierige, gedreven en hands-on Bachelor Electromechanica, met focus op Mechanica. Daarnaast heb je ervaring in lasapparaten instellen en bedienen, alsook kan je vlot planlezen.

Onze klant draagt nauwkeurige en nette afwerking hoog in het vaandel en verwacht dit ook van jou.

De organisatie

Innovation in motion is de leuze van onze klant. Je komt terecht in een innoverende, dynamische en groeiende KMO, regio Roeselare, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en plaatsing van transportsystemen, machinebouw en liften op maat van de klant.

Het aanbod

Je komt terecht in een innovatief, groeiend en dynamisch familiebedrijf regio Roeselare. Naast een gevarieerde job en marktconform uurloon, mag je rekenen op een grondige interne opleiding.

Afhankelijk van je ervaring, word je verder opgeleid tot montageleider en voorziet onze klant degelijke begeleiding door ervaren techniekers in verschillende domeinen zoals pneumatiek, hydrauliek, lasermeting, vorkliftchauffeur, hoogwerker-

bediener, Dit alles in een aangename familiale werksfeer, waar je ook kan rekenen op een soepele verlofregeling.

Over ons

Talentus is dé HR Expert van middelgrote ondernemingen. Onze gepassioneerde medewerkers rekruteren talent volledig op maat van de klant.

Met 25 kantoren zijn we actief in een groot deel van België.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier