Call-center medewerker 30u of 38u /week (m/v)
Konvert Interim Diksmuide
Oostende, BE
6 dagen geleden

Profiel

Ben jij iemand die graag mensen helpt en te woord staat? Kan je dit vlot in het Nederlands? Lees dan snel verder! In de functie van Customer service werk je samen met je collega's in teamverband om het service level zo hoog mogelijk te houden.

Dit doe je door op een vriendelijke manier klanten bij te staan met hun uitdagingen. Door gerichte vragen te stellen, zoek je de nood van de klant en tracht je een antwoord te bieden.

Hiervoor zoek je gegevens op via de computer, verwerk je de ontvangen informatie en volg je het administratief op. Heb je de klant goed geholpen?

Vraag steeds met een glimlach wat je nog meer voor hun kan betekenen.

Aanbod

Contact opnemen met klanten en potentiële klantenDe producten en diensten van de onderneming voorstellen (nieuwe producten, bijkomende verkoop, .

 • De beschikbaarheid van het product, de dienst controlerenDe gegevens van de bestelling, de reservatie, ... invoeren.
 • De klant informeren over de kenmerken van de productenDe klant adviseren bij zijn keuze. De klant oriënteren en zijn oproep naar de gepaste gesprekspartner doorschakelen (technicus, verkoper, klantverantwoordelijke, .

 • Het doel van de oproep kenbaar maken of identificeren (bestelling, verkoop, informatie, reclame, bijstand, ...). Digitale opvolgingsdocumenten van de oproep invullen.
 • Zich voorstellen aan de telefoonDe identiteit en de gegevens van de gesprekspartner controleren (klantnummer, adres, ...

  Na een intensieve sales training start je aan een uitdagende, target gerichte job waarbij je elke dag een nieuwe sales uitdaging aangaat.

  De werksfeer binnen dit dynamisch bedrijf is fantastisch! De collega's zijn stuk voor stuk toppers! Je werkt in een flexibel uurrooster van maandag tot zondag tussen 6.

  00 en 22.00. Hiervoor ontvang je een basisloon, aangevuld door maaltijdcheques vanaf 6 maand, premies voor de uren na 20 uur en op feestdagen.

  Bovendien voorziet de werkgever gratis fruit, water, koffie, soep... op de werkvloer! Kom je van iets verder? Dan kan je een parkeerkaart aanvragen.

  Woon je dichtbij? Dan is het vlot bereikbaar per fiets of met het openbaar vervoer (10 min van station Oostende)

  Vereiste kwalificaties

 • Je wordt flexibel ingepland van maandag tot zondag tussen 6 en 22 uur - Je spreekt vlot algemeen Nederlands - Je bent klantvriendelijk en zeer commercieel ingesteld - Je kan vlot overweg met een computer - Je bent gemotiveerd en leergierig - Geen relevante ervaring nodig - Je bent vrij op donderdag 06 / 02 / 20 of donderdag 13 / 02 / 20 van 10 tot 16 uur om de infosessie bij te wonen - Je kan 18 / 02 / 2020 opstarten
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier