verpakkingsoperator 2 ploegen
Randstad
Wielsbeke, West-Vlaanderen
2 dagen geleden

job description

Je bent verantwoordelijk voor het instellen, opstarten, bedienen en ombouwen van volledig geautomatiseerde verpakkingslijnen.

Tijdens de productie bewaak je de goede werking van de verpakkingslijnen en indien nodig stuur je bij, los je storingen op of kan je de correcte info doorgeven aan onze technische collega's.

Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie en voert hiervoor de nodige controles uit. Je werkt in 2 ploegen, van 5-13 en 13-21 uur.

qualification

Je hebt bij voorkeur een A2-opleiding genoten in een technische richting of hebt een sterke affiniteit voor techniek. - Kwaliteitsbewust-

Duidelijk technisch inzicht - Eerste ervaring met geautomatiseerde verpakkingslijnen is een voordeel! Wij bieden je deze uitdagende job binnen een sterk dynamisch groeibedrijf met familiaal karakter.

Binnen onze professionele organisatie met vlakke structuur bieden wij je een aangename werksfeer en een competitieve verloning.

Je komt terecht in een gloednieuwe comfortabel uitgerust bedrijf waar zowel machinepark als kantoren modern uitgerust zijn.

Gezien de firma ambitieuze toekomstperspectieven heeft, bieden wij je daarenboven reële verdere persoonlijke opleidings- en ontwikkelingskansen.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier