Diender bouw (m/v)
Konvert Construct Ieper
Langemark-Poelkapelle, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor een bouwbedrijf regio Langemark zijn we op zoek naar een diender. Je helpt de collega's bij verschillende bouwwerkzaamheden zoals het plaatsen van muren, isolatie, ramen en deuren,...

Aanbod

De materialen manueel lossen en stockeren in de opslagzones. De mengsels van de assemblage- en bekledingsproducten (mortel, .

 • aanmaken. De werf opruimen en schoonmaken (materiaal, werktuigen, ...). De opslagzones voor werktuigen en bouwmaterialen inrichten.
 • De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren. Het materieel en de uitrusting klaarmaken en de werkzone beveiligen.

  Producten aanmaken (mortel, plamuur, lijm, ...) Wij bieden een voltijdse functie met verloning volgens sector Bouw. Je komt terecht in een familiebedrijf waar er plaats is voor aansturing en opvolging.

  Snelle opstart met kans op een vast contract na een positieve interimperiode.

  Vereiste kwalificaties

  Je gaat hoofdzakelijk mee op de werf en staat open om nieuwe zaken aan te leren. Je hebt bij voorkeur een diploma in Bouw-Hout en bent woonachtig in de regio.

  Kennis van / ervaring met ramen en deuren is een groot pluspunt. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Schoolverlaters komen ook zeker in aanmerking.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier