Calculator sprinklerinstallaties
Actief Interim Geraardsbergen
Geraardsbergen, E Flanders, BE
6 dagen geleden
source : Monster

Functieomschrijving - Je analyseert snel en doelgericht lastenboeken voor bouwprojecten, voor wat betreft het aspect sprinklerbeveiliging - Vervolgens voer je de nodige analyses en berekeningen uit om te komen tot een adequate kostprijscalculatie - In samenspraak met de aankoopverantwoordelijke vraag je technische informatie en / of productprijzen op bij onze leveranciers, mocht dit nodig zijn voor jouw dossier - Je stelt aantrekkelijke en duidelijke offertes op, in overleg met de zaakvoerder en / of projectleiders, die de commerciële verantwoordelijkheid dragen - Je rapporteert aan de zaakvoerder Functie-eisen - Je beschikt over een technische vooropleiding, minimaal op bachelor niveau (bv.

bouwkunde of master industriële wetenschappen) of je bent gelijkwaardig door relevante ervaring - Je bent vertrouwd met de werking van sprinklerinstallaties en bent bekend met de normen en regelgeving (bv.

CEA, NFPA, FM Global,..) - Je kan zelfstandig werken, maar bent tevens een teamspeler - Je bent analytisch en cijfermatig ingesteld - je hebt (minstens) een passieve kennis van Autocad Arbeidsvoorwaarden - Voltijdse functie met optie vast binnen een familiale KMO in Geraardsbergen - Jouw loon is afhankelijk van jouw kennis en ervaring & wordt aangevuld met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques - Een snelle opstart is zeker mogelijk!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier