Reservist onderofficier technoloog medische beeldvorming (bachelor)
Defensie
Neder-Over-Heembeek, BE
6 dagen geleden

Als teamleader medische beeldvorming ben je gespecialiseerd in het maken van medische beelden (klassieke radiologie, CT-scan, magnetische resonantie, mammografie, nucleaire geneeskunde, ) van patiënten zodat de arts een diagnose kan stellen.

Je werkt hoofdzakelijk in een medisch centrum waar je conventionele RX-onderzoeken, alsook CT-scans uitvoert bij patiënten.

Werk je in het Militair Hospitaal Koningin Astrid (MHKA) te Neder-Over-Heembeek (als eerste functie of in een latere loopbaanstap), dan voer je dat ook uit bij gehospitaliseerde patiënten en bij kandidaten in het kader van de selectie bij aanwerving van militairen en je neemt deel aan de wachtrol.

Kwaliteit en innovatie staan centraal. Dit werk kan ook plaatsvinden tijdens buitenlandse opdrachten waar je werk een echte uitdaging zal zijn en je jezelf zult moeten overtreffen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier