Commerciële teamleader
Actief Interim Geraardsbergen
Ronse, E Flanders, BE
3 dagen geleden
source : Monster

Functieomschrijving Als commerciële teamleader zullen volgende verantwoordelijkheden tot je takenpakket behoren : - Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van jouw team.

 • Met je people skills slaag je erin de winnaarsmentaliteit bij je team aan te wakkeren waardoor de vooropgestelde targets worden gehaald.
 • Je staat in voor de opleiding en verdere ontwikkeling van jouw team inzake commerciële skills en eventuele nieuwigheden op de markt.
 • Je slaat mee de brug tussen de verschillende diensten onderling en levert zo een belangrijke bijdrage aan de gemeenschappelijke doelstellingen van de organisatie.
 • Je bent continu bezig om je team te verbeteren en streeft naar hogere kwalitatieve en kwantitatieve doelen. - Tot slot heb je geen schrik om zelf de handen uit de mouwen te steken en mee te draaien in het team door zelf opvolging te geven aan een aantal klantendossiers.
 • Functie-eisen - Je hebt reeds enkele jaren ervaring in het coachen, motiveren en begeleiden van een commerciële team van 5-15 teamleden (hunting, farming of beide).

 • Ervaring in B2B sales en de transportsector zijn een pluspunt! - Je bent een gedreven people manager met analytische skills die erin slaagt de prestaties op individueel en collectief vlak te verbeteren.
 • Je hebt reeds bewezen naar targets te kunnen toe werken. - Je bent commercieel en administratief sterk. - Je drukt je vlot uit in het Nederlands, Frans en Engels.
 • Je kan vlot overweg met de courante MS Office toepassingen. Arbeidsvoorwaarden Wij bieden je een uitdagende job aan waarin je jezelf verder kan ontwikkelen binnen een dynamische en commercieel ingestelde organisatie waar groepsdynamiek en teamspirit centraal staan.
 • In ruil bieden we je een aantrekkelijk salaris aangevuld met een variabele verloning gebaseerd op de verkoopcijfers. - Aantrekkelijke loonpakket : vaste vergoeding + commissies (op basis van behaalde resultaten) - 26 dagen verlof (20 wettelijke dagen + 6 ADV) - Maaltijdcheques van 7,45€ / gewerkte dag (persoonlijke contributie van 1,54€) - Mobiel + abonnement - Life insurance volledig door de werkgever betaald (4x uw jaarlijkse verloning) - Laptop + VPN - Aangename werksfeer in een groeiend bedrijf - Mogelijkheden om nationaal of internationaal te groeien binnen de Groep

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier