Preventieadviseur in de Psychosociale Aspecten
Attentia
Gent, Oost-Vlaanderen, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Omdat wij geloven dat gelukkige mensen de drijvende kracht zijn achter iedere succesvolle onderneming, geven wij onze klanten, door de combinatie van data van onze diensten, sociaal secretariaat en preventie & bescherming, een breder inzicht voor een succesvol HR & Well-being beleid.

Onze strategische focus werd reeds meerdere jaren op rij bekroond met de prestigieuze HR Excellence Award. Attentia telt verspreid over heel het land 40 kantoren met ruim 750 medewerkers.

We zijn een groeiend en financieel gezond bedrijf.

Meer dan ooit staat het welzijn van werknemers bij onze klanten centraal!

Ons team van preventieadviseurs psychosociale aspecten staat klaar om hen te begeleiden bij hun psychosociaal preventiebeleid.

Voorkomen is beter dan genezen

en daarom onderhouden we nauwe contacten met onze klanten om lange termijn relaties uit te bouwen. Elke werkgever, medewerker, vertrouwenspersoon,.

 • is uniek en dat verdient een authentieke approach. Met hun passie voor het vak maken onze preventieadviseurs het verschil!
 • We verwelkomen graag een nieuwe collega in ons team die mee de trends en ontwikkelingen binnen de verschillende thema’s van het psychosociaal welzijn kan opvolgen en introduceren.

  Samen met specialisten uit andere disciplines (stressconsultants, arbeidsgeneeskunde, ergonomie, ), draagt jouw expertise bij tot het unieke advies dat we onze klanten verlenen.

  Jouw verantwoordelijkheden :

 • Risicoanalyses uitvoeren en advies verlenen over psychosociale risico’s;
 • Psychosociale interventies uitvoeren;
 • Deelnemen aan CPBW’s;
 • Opleiding geven in het kader van het psychosociaal welzijn, alsook het materiaal, tools trainingen en presentaties uitwerken.
 • Zet je graag ons devies Feeling good works great’ om naar de praktijk?

  Om bij ons als preventieadviseur psychosociale aspecten te starten heb je een master diploma psychologie en het aanvullend diploma met specialisatie tot preventieadviseur psychosociale.

  Daarnaast heb je reeds ervaring opgebouwd bij een externe dienst preventie en bescherming.

  De rol gaat gepaard met veel klantencontact. Daarom ben je bereid je te verplaatsen in de regio Oost-Vlaanderen. Franstalige klanten kunnen deelmaken van de portefeuille, daarom is het zeker een troef dat je naast Nederlands ook de Franse taal goed beheerst.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier