Technieker ondergronds kabelnetwerk
Proximus
Belgium
4 dagen geleden
source : Experteer

Job BeschrijvingJe staat in voor de realisatie van ondergrondse aansluitingen bij klanten en het lokaliseren en oplossen van storingen op het koperkabelnetwerk.

Daarvoor ben je bereid om buiten te werken. Fysieke inspanningen schrikken je niet af. (graafwerk, voorlopige herbestrating, ).

Je rijdt met een lichte vrachtwagen en je komt bij klanten aan huis. Proximus verwacht dat je een positieve klantenervaring verzekert door een verzorgde en efficiënte dienstverlening.

Je maakt regelmatig deel uit van de wachtdienst waardoor je buiten de normale werkuren kan worden opgeroepen om noodherstellingen uit te voeren.

Je past rigoureus alle veiligheidsvoorschriften en milieurichtlijnen toe.ProfielJe herkent jezelf in de Think possible’ attitude die Proximus karakteriseert en gelooft in de kracht van digitale mogelijkheden, waardoor mensen beter kunnen leven en slimmer kunnen werken.

Contact met klanten is voor jouw een bron van motiviatie. Het idee om een ambassadeur van ons merk te zijn en onze klanten de best mogelijke klantenervaring aan te bieden, maakt je enthousiast.

Je bent ervan overtuigd dat je door je attitude en gedrag echt het verschil kan maken.Een job in de buitenlucht is op je lijf geschrevenJe werkt zelfstandig en bent goed ik het nakomen van afspraken (procedures en planning)Basiskennis elektriciteit is een pluspuntJe bent leergierig en je bent bereid om jouw kennis en vaardigheden constant bij te spijkeren.

Je beschikt over een geldig rijbewijs B en je bent bereid om het rijbewijs CE te halen indien nodig.Je bent bereid om te werken met een graafmachine en hiervoor de nodige attesten te behalen.

Belangrijk : je bent niet kleurenblind!Ons AanbodJe komt terecht in een grote onderneming waar hoogtechnologische producten en diensten hand in hand gaan met innovatie.

Na een intensieve en langlopende opleiding word je ingezet als autonoom technieker. We belonen jouw engagement, drive en passie met een aantrekkelijk en volledig verloningspakket.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier