Landmeter (m/v)
Konvert Interim Oudenaarde
Oudenaarde, BE
1 uur geleden

Profiel

Voor een bedrijf in Oudenaarde zoeken wij een landmeter. - het uitzetten van gebouwen, - uitzetten en / of plaatsen van ankers.

 • Opmeten van terreinen, oppervlakte opmetingen van gebouwen en parkings. . - opmetingen uitteken en in plannen- werken met totaal station- voor bereiding voor facturatie- samenwerken met werfleiders- correct en nauwkeurig werkenProfiel : -Gemotiveerd, flexibel, doorzetter, stressbestendig-Moedertaal Nederlands, goeie kennis van Frans en Engels-Sociaal en team -player-Communicatie en organisatievermogen-Vlotte werking met verschillende computerprogramma's-AutocadInteresse?
 • Mail uw cv naar oudenaarde.interim konvert.be of bel 055 31 93 01

  Aanbod

  De inplanting controleren bij de oplevering van projecten. De locaties voor het inplanten van werven bepalen en concretiseren.

  Interieur en gevel van een bestaand project opmetenOmtrek en oppervlakte bepalen. Infrastructuur- en diverse netwerkplannen opstellen of actualiseren.

  Grondplannen of documenten uitwerkenArchitecturale plannen opstellen of wijzigen (verdelen van oppervlakten, herverkaling, ).

  Landmeetkundige- en terreinopmetingen uitvoeren (netwerken, detailopmeting, hoogtelijnen, ...) -Gevarieerde en boeiende job-Zelfstandig werken-Familiale sfeer-Competitief salaris afgestemd op kennis inzet en evolutie-Bedrijfswagen, laptop gsm

  Vereiste kwalificaties

  Gemotiveerd, flexibel, doorzetter, stressbestendig-Moedertaal Nederlands, goeie kennis van Frans en Engels-Sociaal en team -player-Communicatie en organisatievermogen-Vlotte werking met verschillende computerprogramma's-Autocad kennis

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier