Schilder/behanger regio Kalmthout
Actief Interim Kapellen
Wuustwezel, Antwerp, BE
5 dagen geleden
source : Monster

Functieomschrijving Is schilderen helemaal je ding en werk je graag in de regio van Kalmthout, Kapellen en Essen? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Je werkt als schilder zowel binnen als buiten.

Behangen en het leggen van zachte vloerbekledingen behoren ook tot je takenpakket. De werven zijn gelegen in de regio. Deze werven kunnen zowel privé-woningen als kantoren zijn.

Je komt terecht in een aangenaam team van een 15-tal medewerkers. Functie-eisen je hebt reeds ervaring als schilder, behanger of plaatser van zachte vloerbekledingen je hebt een deftig voorkomen en spreekt vlot Nederlands je bent flexibel en je hebt oog voor kwaliteit je past je goed aan in een groep Arbeidsvoorwaarden Je werkt in PC 124 van de bouwsector.

Een mooie verloning is hiervoor voorzien. Je krijgt de mogelijkheid om in een groeiende onderneming te werken met leuke collega's en baas!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier