Vacature zaalmedewerker deeltijds regio Dendermonde
Accent
Wieze, BE
19 uur geleden

Gezellige taverne met mooi terras enballenbad voor de kinderen. Voor een lekkere lunch,een heerlijkepannenkoek of een geurende tas koffie,ben je bij ons op het juisteadres.

Functiebeschrijving

AlsZaalmedewerker / Ober / Kelner : Zet je de zaal klaar : 'mise-en-place',drank, bedieningsmateriaal, en help je bij het schoonmaken vanmeubelen en materiaal.

Je bergt het bedieningsmateriaal op engerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal. Jeverwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe.

Je verzamelten rangschikt het leeggoed. Help je bij de bediening, ruim je af enhou je de tafels en hun omgeving netjes. Zet je de tafel klaar voorde volgende klant.

Je werkt in een bar, brasserie, een(gastronomisch) restaurant, een hotel, een banket- of receptiezaal,een theesalon, enz.

Je werkt rechtstaand en loopt voor de bedieningveel af en aan tussen zaal en keuken. Bedien je de klantenvriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueelgeheugen.

Beweeg je soepel. Je past de nodige hyginische regelstoe. Draag je de opgelegde werkkledij of eenuniform.

Functie-eisen

Alszaalmedewerker / ober / kelner : Weekendwerk is geen probleem voor jouJe kan je vlot uitdrukken in het Nederlands Je weet de klantentelkens opnieuw een top ervaring te bezorgen Zijn er vragen,klachten of andere zaken?

Dan ben jij de persoon die altijdklaarstaat met een glimlach Heb je al ervaring in de zaal? Dat iseen mooie plus! Druk? Geen probleem, ik blijf koel! Orde ennetheid? DikOK!

Arbeidsvoorwaarden

Alszaalmedewerker / kelner / ober bieden we :

 • eendeeltijds uurrooster
 • tewerkstelling vandinsdag tem zaterdag van 11-17u
 • loon volgensbarema
 • leuke werkomgeving
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier