Begeleiders voor kamp in Kasterlee
11.11.11
Brussels, Belgium
4 dagen geleden

Wij zijn op zoek naar 6 begeleiders

Wij zijn op zoek naar begeleiders voor een kamp voor jongeren met een beperking. Elk jaar gaat dit kamp naar Kasterlee van 9 tot 16 augustus.

We logeren in jeugdverblijf De Hoge Rielen. Je komt terecht in een enthousiaste ploeg van vrijwilligers. De groepssamenstelling op deze vakantie is 16 deelnemers (18-

30 jaar), 10 begeleiders (16+), 2 vakantieverantwoordelijken (18+), 2 koks (18+) en één logistiek medewerker met rijbewijs B.

Wie zijn wij?

Hannibal organiseert elk jaar minimum 20 fantastische vakanties in binnen- en buitenland voor kinderen en jongeren met een beperking (6-

30jaar) en dit met de hulp van een grote bende enthousiaste vrijwilligers.

Wie zoeken we?

Enthousiaste jongeren die zin hebben om van dit kamp een fantastische ervaring te maken voor onze deelnemers. We zoeken jongeren die houden van uitdagingen en die bereid zijn inspanning te leveren.

Als begeleider ben je minstens 16 jaar, je hebt geen ervaring of animatorattest nodig. Op kamp voorzien wij een mix van ervaren en nieuwe begeleiders.

De vakantieverantwoordelijke leidt alles in goede banen.

Wat zijn je taken?

Het kamp vraagt een inhoudelijke invulling, aangepast aan het thema en de noden van de groep. Als begeleider bedenk en begeleid je activiteiten.

Daarnaast is er het praktische werk (assistentie en huishoudelijke taken) waar je deels voor verantwoordelijk bent.

Om je goed voor te bereiden op het kamp mag je ons startweekend (van 26-28 april) zeker niet missen. Hier krijg je de kans om alle andere begeleiders te leren kennen en workshops te volgen die je zullen helpen bij de voorbereiding van jouw kamp.

Financieel?

Je verblijft gratis op kamp, inclusief eten en drinken. Je krijgt geen loon, maar wel veel liefde en vriendschap van onze deelnemers en andere vrijwilligers.

Meer info?

Aarzel niet om ons te contacteren op (vermeld in het onderwerp dat het om deze vacature gaat)

Heb je interesse?

Of stuur ons een mailtje naar met wat info over jezelf en wij sturen je vrijblijvend nog wat extra informatie. (vermeld in het onderwerp dat het om deze vacature gaat)

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier