Service technieker - milieuinstallaties (regio Gent)
AGO Jobs & HR
Gentbrugge, Oost-Vlaanderen, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

AGO Technics is op zoek naar een service technieker (regio Gent) voor een energietechnologisch bedrijf. Doel van de functie is om in te staan voor het herstel en het onderhoud aan milieu installaties.

Hieronder meer informatie over het takenpakket : - De firma is actief in de domeinen milieu en energie.- Hierbinnen hebben ze verscheidene specialisaties, zoals waterzuivering, luchtzuivering, mestverwerking.

 • Je staat in voor de opbouw van nieuwe installaties.- Hiernaast ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud aan deze installaties.
 • Het onderhoud houdt zowel preventieve en curatieve werkzaamheden in.- Gezien de activiteit van de firma, heb je interesse om te sleutelen aan pompen, compressoren, surpressoren...
 • Je behaalde een diploma van het secundair onderwijs binnen een technische afstudeerrichting, zoals elektriciteit, industrieel onderhoud, elektromechanica, mechanische vormgevingstechnieken.

 • Indien je ervaring kan voorleggen met milieu installaties, dan is dit zeker een meerwaarde. Hiernaast maken schoolverlaters zeker evenveel kans om in aanmerking te komen.
 • Als service technieker ben je vaak alleen op de baan. Vandaar hou je ervan om zelfstandig te werken en kan je hiernaast sterk probleemoplossend denken.

  Uiteraard sta je in contact met je collega's, deze kan je in geval van nood aan extra ondersteuning steeds telefonisch bereiken.

  Hiernaast werk je af en toe in het atelier, daar heb je ook een goed contact met je collega's.Eigen aan de job, is dat je bereid bent om je flexibel op te stellen naar standplaats en werkuren.

  Je werkt aan milieu installaties en aan waterzuiveringsinstallaties, dus je werkt voornamelijk buiten. Hiernaast heb je ook een rijbewijs B, je verplaatsen doe je met een dienstwagen / camionette.

  Opstarten doe je omstreeks 7u, waardoor je ook vroeg op de dag, omstreeks 15u je werkdag kan afsluiten. Vertrekken doe je bij voorkeur vanuit de standplaats te Gent.

  Uiteraard zijn ook je rijtijden naar de werven betaald. Heel occasioneel presteer je een aantal overuren, dit eerder in de context van het afwerken van een project.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier