Monteur op verplaatsing (geen ervaring vereist)
Infinity Jobs
Zedelgem, Belgium
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Als monteur ben jij, samen met je collega, verantwoordelijk voor het plaatsen van systemen in scholen, rusthuizen, hotels, fabrieken,.

 • Je vertrekt vanuit de depot met de bestelwagen naar de werf die zich situeert tussen de kust en Brussel. Om 6u wordt er op de werf gestart met werken.
 • Dwz dat je vanuit de depot vertrekt tussen 4u45 en 5u45 afhankelijk van de plaats waar je die dag gaat werken. Je werkt 8u / dag en stopt dus steeds om 14u45 (rekening houdend met een half uur pauze over de middag en een kwartier 's morgens).

  Bij het plaatsen van de systeem kun heb je uiteraard een aantal onvoorziene omstandigheden waarmee eventueel moet rekening gehouden worden.

  Het kan dus zijn dat je voordat je de stukken monteert nog wat moet schijven en kappen of andere aanpassingen uitvoeren.

  Taken en profiel

  Je hebt geen hoogtevrees, werken op 2 of 3m hoogte op stelling is voor jou geen probleem.Je start je werkdag graag vroeg zodat je tijdig terug thuis bent.

  Zwaar werk schrikt je niet af. Je bent in het bezit van rijbewijs B.Ervaring is geen vereiste, er wordt een interne opleiding voorzien.

  Wel is het belangrijk dat je een handige harry bent en leergierig. Jouw droomjob is er één waar je zelfstandig kan werken, voldoening uithaalt, kwaliteit kan leveren en ook kan doorgroeien.

  Ben je in het bezit van een VCA attest of hoogwerker dan is dit zeker een pluspunt.

  Aanbod

  Er wordt jou een job optie vast aangeboden in een sterk groeiend bedrijf. Interne opleiding wordt voorzien. Loon volgens barema in de bouw aangevuld met maaltijdcheques van 5.

  46€ per gewerkte dag. Doorgroeimogelijkheden voor werknemers die ambitieus zijn en meer verantwoordelijkheid willen nemen.

  Zeer variërende job die je de nodige voldoening biedt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier