directiesecretaris(esse) - deeltijds
Randstad
Malle
3 dagen geleden

job description

Voor een bedrijf regio Malle is Randstad op zoek naar een directiesecretaris(esse). Je zorgt voor een goede samenwerking tussen de verschillende bedrijven, je neemt deel aan vergaderingen en maakt verslagen op.

Daarnaast verzorg je ook de algemene administratie en archieven. Je houdt toezicht opp de updates van de website, facebook pagina en de publicatie van nieuwsbrieven.

qualification

Je blinkt uit in administratieve takenJe hebt een paar jaar ervaring als directiesecretaris(esse)Je bent assertief en legt makkelijk contacten Je hebt een groot empatisch vermogenJe werkt nauwkeurig en kan zelfstandig werkenJe spreekt en schrijft vloeiend Nederlands, Engels en FransDeeltijdse tewerkstelling (+-

24u) met mogelijkheid optie vast

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier