Omgevingsconsultant / milieucoördinator
Witteveen + Bos
Antwerp
5 dagen geleden

Wil jij als omgevingsconsultant / milieucoördinator meewerken aan het uitbouwen van onze afdeling Environmental Consults die uitdagende en grensverleggende projecten realiseert?

Je werkt mee aan de A-Z uitvoering van milieuprojecten : je voert audits uit, je reikt de bedrijven op milieuvlak gepaste oplossingen aan en helpt deze mee te implementeren je stelt vergunningsaanvragen op, adviseert op het vlak van milieuwetgeving en geeft bijstand aan de klant tijdens inspectiebezoeken.

Je verzorgt daarbij zelf de klanten-overheidscontacten. Het werkgebied omvat hoofdzakelijk Vlaanderen, maar ook in Wallonië zal u deze activiteiten uitvoeren.

Je bent extern milieucoördinator voor bedrijven in het Vlaamse gewest. Ook milieubegeleidingen in de andere gewesten behoren tot het takenpakket.

Wat wij vragen

 • technisch-wetenschappelijk diploma, bij voorkeur master of gelijkwaardig met ervaring;
 • in het bezit van een diploma milieucoördinator niveau A of B;
 • goede kennis van de milieuwetgeving in heel België;
 • minstens 3 jaar ervaring
 • teamplayer;
 • goede PC-vaardigheden met standaard softwarepakketten.
 • Wat wij bieden

  We bieden je een contract van onbepaalde duur, een marktconform salaris en een pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden.

  Daarnaast hechten we veel belang aan kennis en verantwoordelijkheid. In die optiek vinden we persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling uiterst belangrijk en investeren we in jouw ontplooiing via een breed aanbod aan interne en externe opleidingen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier