Tweetalige Receptioniste
EXCEL CAREERS/ EXCEL INTERIM S.A.
Sint-Joost-ten-Node, Brussels, BE
5 dagen geleden
source : Monster

Voor onze klant, gespecialiseerd in verzekeringssector, zijn we momenteel op zoek naar een Tweetalige Receptioniste. Functiebeschrijving : Bezoekers verwelkomen Zorgen voor een duidelijke in-

en uitschrijving van de bezoekers Ontvangst van aangetekende zendingen, documenten en pakketten Vergaderzalen opruimen en klaarmaken Technische problemen vermelden Nakijken van stock en indien nodig bestelling plaatsen Telefoons beantwoorden Gegevens updaten Lijst van uitgaande aangetekende zendingen klaarmaken Dagelijkse verdeling van inkomende mails en scannen van de documenten Betalingen via bancontact afhandelen Profiel : U spreekt vlot Nederlands en Frans, kennis van Engels in een plus U hebt al minimum één jaar ervaring als Receptioniste U hebt een kennis van Word, Excel en PowerPoint U bent flexibel, team minded en proactief U bent positief, initiatiefrijk en kan prioriteiten stellen U bent nauwkeurig en hebt goede communicatie vaardigheden Aanbod : Een tijdelijk contract Salaris volgens profiel en ervaring + extralegale voordelen Een professionele en stabiele werkomgeving! Geïnteresseerd?

Stuur uw CV naar Mevr. Azadeh Sazegarian : AS1 excel-interim.com

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier