Commercieel Manager Food /Non-Food
Carrefour
Burcht, België
1 dag geleden
source : Jobat

Kort samengevat is de Commercieel Manager verantwoordelijk voor de commerciële dynamiek, de goede werking van zijn / haar afdelingen, de vlotte organisatie van de taakgebieden en medewerkers en de goederenstroom binnen de winkel.

De Commercieel Manager zet alles in het werk om te beantwoorden aan de verwachtingen van de klanten en de doelstellingen van de winkel te verwezenlijken.

Hiervoor werkt de Commercieel Manager actief mee aan specifieke projecten. In geval van hun afwezigheid fungeert de Commercieel Manager als back-

up van de Winkeldirecteur, van de andere Commercieel Managers en van de Manager Klanten.

Als Commercieel Manager zien je verantwoordelijkheden er als volgt uit :

Je plaatst de klant centraal in alles wat je doet. Je anticipeert op de klantbehoeften, investeert in een lange termijnrelatie en ontwikkelt structurele acties om de dienstverlening te verbeteren.

Je werkt een commercieel plan uit voor je afdelingen en zorgt voor de goede uitvoering hiervan. Je streeft naar een efficiënte en productieve organisatie van je afdelingen : je identificeert en bevordert de best practices en begeleidt je teams bij veranderingsprocessen.

Je zorgt voor een vlotte interne communicatie met je teams en bent verantwoordelijk voor hun persoonlijke ontwikkeling. Je schept een aangenaam kader waarin zij zich goed voelen en zichzelf kunnen ontwikkelen.

Daarnaast draag je je steentje bij aan bepaalde HR-processen zoals : aanwerving, onthaal en integratie van nieuwe medewerkers.

Je bent resultaatgericht, beschikt over een eigen visie en zet alles in het werk om de gebudgetteerde doelstellingen te bereiken.

Hiervoor werk je samen met je collega Managers en de Winkeldirecteur.

De klant is voor jou je eerste bezorgdheid. Je gaat voor hem / haar door het vuur.

Je beschikt over een solide ervaring als manager en coach. Mensen stimuleren, motiveren en ontwikkelen vormen je tweede natuur.

Daarnaast communiceer je vlot met verschillende doelgroepen en breng je als ambassadeur van Carrefour je enthousiasme over naar de verschillende teams.

Je bent visionair binnen je vakgebied : je ontwikkelt je eigen visie, hakt knopen door en werkt afdelingsoverschrijdend samen met je collega’s om de vooropgestelde doelen te bereiken.

Je houdt van gestructureerd en georganiseerd werken en gaat vlot om met het analyseren van cijfers.

Je bent een ondernemer die de zaken in handen neemt en vanuit zijn / haar leergierigheid initiatieven onderneemt om bij te leren en je eigen groei te bevorderen.

Andere

 • Een contract van onbepaalde duur binnen één van de grootste Europese distributeurs
 • Een boeiende functie waarbinnen je snel initiatief zal kunnen nemen
 • Een aantrekkelijk salarispakket
 • Een boeiende job waarin je voortdurend je kennis en vaardigheden kan verbeteren dankzij continue vormingen
 • In een wereld in verandering zijn diversiteit en inclusie centrale waarden. Bij Carrefour willen we vrouwen en mannen aantrekken en behouden van alle leeftijden en van allerlei achtergronden, elk met haar of zijn eigen ervaring.

  We zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze klanten kunnen bekoren en onze resultaten en onze innovatieve kracht versterken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier