National Key Account Manager Intern Transport
Manpower
Brussels
5 dagen geleden

Job Description

Bij aanvang van het jaar krijg je een target dat behaald moet worden. Maandelijks worden je cijfers bekeken met de Sales Manager.

In samenspraak met de manager wordt gekeken welke maatregelen genomen dienen te worden. Daarnaast zal je ook een target krijgen voor de Full Service contracten.

Je streeft ernaar om voor zoveel mogelijk toestellen aan een service contract te koppelen. Ook het afsluiten van cessie-

en leasingcontracten vallen onder jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast analyseer je klachten en zorg je voor een gepaste oplossing.

Je klantenportfolio is gevarieerd, maar zijn voornamelijk klanten met een zeer groot magazijn en bijgevolg zij die zorgen voor een grote afname van de producten.

Client Description

Voor een grote bekende speler in interne transportmiddelen, ben ik op zoek naar een National Key Accountmanager. Dit voor de verkoop van nieuwe en occassietoestellen, service-

leasing- en concessiecontracten.

Candidate Profile

Je hebt vijf jaar ervaring in een technisch-commerciële functie waarin je je goede resultaten kan voorleggen. Je hebt een affiniteit met heftrucks of interne transportmiddelen.

Je spreekt vlot Nederlands en Frans aangezien je verantwoordelijk bent voor heel België.

Client Offer

Je kan rekenen op een aantrekkelijk salaris, aangevuld met wagen, tankkaart, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering.

Daarnaast kom je terecht bij een grote kwalitatieve speler binnen de heftrucks.

Interesse in deze job als National Key Accountmanager. Stuur dan je CV naar office.vlaamsbrabantpermanent manpower.be ter attentie van Pieter Luycx.

Ik kijk uit naar je mailtje!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier