Sales Representative
PURATOS
Groot-Bijgaarden, BE
10 uur geleden

Sales Representative

Als Sales Representative zorg je mee voor de groei van Puratos in termen van omzet, winst en klantenbestand binnen het segment van artisanale bakkers.

Binnen de aan jou toegewezen regio (Midden en Zuid-West-Vlaanderen) bouw je je netwerk uit, verkoop en promoot je actief onze producten volgens de strategie en de richtlijnen van onze organisatie.

Wat vertrouwen we je toe?

 • Als lid van het Artisans team, draag je actief bij tot de algemene doelstellingen van Artisans Belux.
 • Je bouwt en onderhoudt contacten met je klanten in je toegewezen regio
 • Je motiveert en inspireert je klanten via productdemo's in samenwerking met onze Technical Advisor teams
 • Een nauwe samenwerking met onze marketingafdeling om succesvolle verkoopcampagnes te organiseren en nieuwe trends te rapporteren
 • Je neemt actief deel aan food gerelateerde beurzen
 • Je beantwoordt en volgt vragen en klachten van klanten op
 • In ons CRM systeem geef je offertes, bestellingen, bezoekverslagen en dergelijk in
 • Je wisselt Informatie en best practices uit met je collega's.
 • Wie zoeken we?

 • Net zoals wij heb je een passie voor lekker eten en meer bepaald brood en patisserie
 • Je communiceert vloeiend in het Nederlands (gesproken en geschreven)
 • Je bent woonachtig in de regio Midden of Zuid-West-Vlaanderen en kan je af en toe verplaatsen naar onze hoofdzetel in Groot-Bijgaarden voor bepaalde vergaderingen, trainingen of projectenen en probleemoplossend denken
 • Daarnaast ben je natuurlijk ook gepassioneerd door verkoop en heb je reeds ervaring in een verkoopsfunctie bij voorkeur in de voedingssector (voedingsindustrie, horeca etc.)
 • Je bent communicatief, klantgericht, kan goed luister
 • Wat bieden we je aan?

  Je komt terecht in een stabiel familiebedrijf dat uitgegroeid is tot een internationale marktleider. Je wordt verwelkomd in een dynamische werkomgeving waar passie voor innovatie, teamspirit en continue verbetering prioriteit zijn.

  Een boeiende en gevarieerde job in een familiale sfeer met open communicatie kan je verwachten. Je krijgt ook de nodige middelen om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen via begeleiding en interne opleidingen op maat.

  Als vergoeding kan je rekenen op een aantrekkelijk loon met tal van extralegale voordelen.

  Bekijk onze corporate movie en ontdek de magie van Puratos : https : / / www.youtube.com / watch?v 3oWeohwqgW4&t 69s

  Wie zijn wij?

  Het geheim achter de succesvolle en snelle groei van Puratos zijn smaak en kwaliteit. We verwelkomen je graag in ons enthousiast, betrokken en gepassioneerd team van meer dan 9000 werknemers.

  Niet onbelangrijk, een internationale speler én een Belgisch familiebedrijf. Elke dag opnieuw maken we het verschil. Hoe?

  Door het ontwikkelen, produceren en distribueren van een uniek en kwalitatief gamma van ingrediënten voor bakkers, patissiers en chocolatiers en dit sinds 1919.

  Een eeuw later zijn onze producten en diensten beschikbaar in meer dan 100 landen over de hele wereld. Onze passie voor innovatie, onze nabijheid bij de klant en de consument en onze kernwaarden liggen aan de basis van onze wereldwijde ambitie en onze voortdurende groei.

  Werken bij Puratos, dat is kiezen voor een Top Employer in België

  Ontmoeten we elkaar binnenkort?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier