Project Manager
Introduce voor groeiend multitechnisch bedrijf dat totaaloplossingen biedt
Oost-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Als Project manager elektro heb je de eindverantwoordelijkheid over jouw projecten. Deze projecten zijn elektrotechnische totaalprojecten in ziekenhuizen, woon- en zorgcentra, voetbalstadions, industriële sites, kantoorgebouwen .

Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen en aansturen van projectteams, verdeeld over eigen medewerkers en onderaannemers.

Verder organiseer je projectmeetings en stel je personen aan die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering en naleving van planning en afspraken.

In nauwe samenwerking met de collega’s ingenieurs stuur je het technische tekenwerk aan en bij.

Eventuele uitdagingen los je op tijdens werfvergaderingen waar je aanwezig bent om een vlotte communicatie te garanderen tussen de verschillende partijen.

Naast een goede opvolging van de uitvoering van de projecten heb je ook budgettaire verantwoordelijkheden. Je staat in voor de analyse en vergelijking van het lastenboek en het dossier, je onderhandelt samen met de dienst aankoop met leveranciers en onderaannemers.

Het nodige materiaal bestel je tijdig en met oog voor budget. Budgetbeheer, budgetcontrole, bijkomende offertes en nacalculatie zijn steeds in orde.

Al jouw projecten overzie jij met zorg en met aandacht voor veiligheid. Je geeft hierin positief leiderschap en biedt een veilige werkomgeving voor het volledige projectteam.

 • Je bent Master of Bachelor in een relevante richting (Elektromechanica, Elektriciteit, Energietechnologie, ) met een duidelijke voorkeur voor elektriciteit.
 • Passie voor elektrotechniek en projectmanagement.
 • Je hebt min. 5 jaar werkervaring in de realisatie van projecten.
 • Je bezit een natuurlijk talent voor organisatie en bent hands-on.
 • Dankzij jouw ruime ervaring denk je proactief en hak je snel knopen door.
 • Je bent communicatief en hebt een analytisch denkvermogen.
 • Je weet als geen ander mensen aan te sturen, te motiveren en bent gericht op resultaat.
 • Je hebt een goede kennis van Microsoft Office.
 • Je bent Nederlandstalig en spreekt vlot Frans
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier