Menger chemie m/v/x vroege daguren te Heist op den Berg
Adecco
Heist-Op-Den-Berg, Antwerpen, Belgium
6 dagen geleden

Ben jij op zoek naar een vaste job als bereider / menger in de chemische sector en wil je daarnaast op termijn ook mee een team aansturen?

Kan je werken met vaste vroege daguren? Heb je ervaring als chemisch operator en wil je graag bijleren in het bereiden van samenstellingen? Lees dan zeker verder!

Voor een gekend chemisch bedrijf in Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een menger m / v / x met ambities om op termijn een team aan te sturen.

Je staat in voor het mengen en bereiden van allerlei grondstoffen. Hierbij hou je rekening met de voorgeschreven recepten en procedures.

Ook veiligheid draag je hoog in het vaandel bij de uitvoering van deze job. Je rapporteert over de productieprocessen en je durft mee na te denken over verbeteringsprocessen.

Na een langdurige opleiding neem je mee verantwoordelijkheid op, stuur je een team van andere medewerker mee aan en maak je mee de productieplanningen bereider beschik je over het volgende profiel :

 • Je hebt reeds ervaring in een gelijkaardige functie als bereider / menger. Indien je ervaring hebt als kok kom je ook zeker in aanmerking!
 • Je hebt in of ervaring met chemische processen
 • Je kan werken met een vaste vroege
 • Je hebt de ambitie om op termijn een team aan te sturen
 • Je schrikt niet terug van fysiek zwaarder werk
 • Je hebt een basis computerkennis : voornamelijk Outlook en deze job kom je terecht in een gekend bedrijf dicht bij huis.
 • Je hebt aantrekkelijke werkuren want op vrijdag ben je telkens 2u vroeger klaar. Je ontvangt een mooi loon aangevuld met maaltijdcheques.

  Snelle opstart & een vast contract na een geslaagde interimperiode. Bovendien krijg je de kans om je op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen.

  Ben jij de bereider m / v / x die we zoeken? Aarzel niet langer en solliciteer via de blauwe knop rechts! Een eerste selectie gebeurt op basis van CV. Hopelijk tot snel!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier