Productieleider Vaste Nacht - Vast Contract
Manpower
Scheldewindeke
il y a 1j

Job Description

Als productieleider superviseer en coördineer je de productieactiviteiten en de productieplanning op basis van de gestelde productiviteits-

en kwaliteitsnormen. Je zal dagelijks de kwaliteits-, rendements- en storingsgegevens evalueren, je team begeleiden en de personeelsbezetting opmaken.

Verder bewaak je het naleven van de veiligheidsnormen en de goede werking van de productie-installaties. Als gedreven productieleider druk je mee je stempel op verbeteringsprojecten.

Er is namelijk ruimte voor creativiteit. Tenslotte sta je in voor de opleiding en ontwikkeling van je medewerkers.

Client Description

Manpower Permanent Placement is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Het is ons doel om zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de kandidaat. Je start bij ons steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één.

Voor een gerenommeerd productiebedrijf kijken we uit naar een ervaren productieleider in de vaste nacht.

Candidate Profile

Je bent het een technisch bachelordiploma of bent gelijkwaardig door ervaring. Je bent gemotiveerd en hebt sterke leidinggevende capaciteiten.

Deze heb je ontwikkeld door je leidinggevende ervaring.

Je bent analytisch en denkt strategisch om je doelen te bereiken. Verder ben je vertrouwd met kwaliteitssystemen en heb je oog voor veiligheid.

Je bent initiatiefnemend, hebt zin voor verantwoordelijkheid en bent flexibel wanneer nodig.

Client Offer

Na een degelijke inloopperiode krijg je een belangrijke functie met veel variatie en uitdaging binnen een menselijk bedrijf met reële doorgroeimogelijkheden.

Zowel interne als externe opleidingen zijn mogelijk afhankelijk van jouw behoefte. Dit wordt sterk aangemoedigd. Je start vanaf dag één met een vast contract.

Voor jouw inzet krijg je een competitief salarispakket (afhankelijk van jouw ervaring) met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps-

en hospitalisatieverzekering, bonussen, ...). Een bedrijfswagen is bespreekbaar. Tot slot heb je 12 ADV dagen die vrij te kiezen zijn.

Ben jij klaar voor deze functie? Stuur snel je cv naar jan.callens manpower.be of bel naar 0471 67 40 99 voor meer info.

Je ontvangt antwoord binnen de 24 uur.

Postuler
Ajouter aux favoris
Retirer des favoris
Postuler
Mon email
En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
Continuer
Formulaire de candidature