Go-to-market Expert, Wilrijk
OZ - Onafhankelijk Ziekenfonds
Wilrijk, BE
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

OZ verzekert gezondheid voor iedereen en levert en promoot actief gezondheidsdiensten en -producten. Dankzij jouw tactische en operationele marketingacties over de verschillende thema’s gezondheid, vakantie, vitaliteit en comfort heen, zet je ons in de markt als een gezondheidsfonds.

Je focus zal liggen op onze ziekenfondsactiviteiten. Binnen onze marketingafdeling ben jij degene die de vinger steeds aan de pols van de business houdt.

Je weet perfect wat er leeft en welke behoeften er zijn. Vertrekkende vanuit een concrete behoefte / doelstelling (vb : lead generation voor een bepaalde dienstverlening zoals onze hospitalisatieverzekering), werk je nauw samen met je de collega’s binnen marketing (online marketeers en expert digital marketing), de business en ICT om de juiste doelgroep en plan van aanpak te bepalen.

Eens je strategisch plan is uitgewerkt (o.a. keuze kanalen, budgetten, partners, ) waak je erover dat elke actie vanuit de bril van de klant vertrekt (versus onze inter... ref : ad47781ideq32

0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier