Technieker Regio Groot Gent
Colruyt Group
Gent, Oost-Vlaanderen, België
5 dagen geleden
source : Jobat

Ben je een veelzijdige technieker die van aanpakken weet? Kan je zelfstandig werken en woon je in regio Groot Gent? Dan ben jij misschien de geknipte persoon voor de technische reparaties en onderhoudswerken in onze winkelfilialen in jouw regio.

Als regiotechnieker ben je verantwoordelijk voor de technische reparaties en onderhoudswerken in onze winkelfilialen en beenhouwerijen in de buurt van Gent.

Dit technische werk is zeer divers : algemene elektriciteit, rollend materieel (zoals kuismachines & manipulatietoestellen), sloten, sanitair, deuren, sectionaalpoorten, heftafels, beenhouwerijmachines, het komt allemaal aan bod.

En inderdaad, soms moet je gewoon een lamp vervangen. Het is met andere woorden een gevarieerde job, waarbij je vaak in contact komt met winkelmedewerkers en geranten.

Een bestelwagen met alle nodige materiaal staat steeds ter beschikking. Jij zorgt voor de finishing touch, de reparaties en het onderhoud in de winkels.

En duikt er een probleem op dat je niet zelf kan oplossen? Dan kan je altijd rekenen op de hulp van je collega’s. Het voornaamste is dat jij de touwtjes in handen houdt en alle (technische) kopzorgen wegneemt bij de gerant en winkelmedewerkers.

Je maakt deel uit van het team Algemeen Onderhoud’ van de interne technische dienst van Colruyt Group. Dat team telt 40 medewerkers die elk verantwoordelijk zijn voor een bepaalde regio.

In jouw geval is dat de grote regio rond Gent.

 • Ervaring en opleiding - Je hebt minimum een A2-diploma elektromechanica / elektriciteit (of gelijkwaardig door ervaring).
 • Communicatie - Je bent een vlot, sociaal persoon die goed kan samenwerken met winkelgeranten en collega’s. Je kan een technisch probleem ook helder en duidelijk uitleggen aan de winkelverantwoordelijke.
 • Je spreekt vlot Nederlands daar je in Vlaanderen werkt.

 • Structuur en planning - Je werkt gestructureerd en bent in staat een eigen planning te maken en te respecteren.
 • Doelgerichtheid - Je bent een doener, een gedreven technicus die zelfstandig kan werken maar ook in team. Je hebt oog voor detail, werkt zorgvuldig en beschikt over het nodige zelfvertrouwen.
 • Problemen oplossen - Je bent een echte expert : je hebt inzicht in techniek, je bent een handige harry en je vindt snel oplossingen.
 • Flexibiliteit - Je bent flexibel qua werkuren (wachtdienst inbegrepen) en bent bereid om in te springen voor collega’s.
 • Secundair onderwijs

 • Afwisseling Je werkt regelmatig op een andere locatie en ook je opdrachten veranderen constant. Afwisseling troef!
 • Heel wat ondersteuning - Wees gerust : we smijten je niet zomaar in het bad. Je krijgt eerst een doorgedreven opleiding, waarbij je onder begeleiding van experten en collega’s helemaal vertrouwd raakt met het vak.
 • Verantwoordelijkheid - In je job geniet je een grote mate van zelfstandigheid. Het is dus belangrijk dat je zelf je werk kan plannen en structureren.
 • Extralegale voordelen Bovenop een aantrekkelijk loonpakket geniet je extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier