Account Director
Kunstmaan
leuven,Belgium
3 dagen geleden

Bij Kunstmaan zorgen we ervoor dat bedrijven en organisaties hun ambitieuze doelstellingen bereiken door de echt geïntegreerde combinatie van sterke branding, baanbrekende user experiences op alle fysieke en digitale kanalen, innovatieve digitale technologie en slimme, creatieve communicatie.

Wij zetten merken in de markt, creëren verbluffende customer journeys, zorgen voor geïntegreerde user experiences overheen alle kanalen, bouwen de digitale platformen die ze nodig hebben, en creëren via de juiste creatieve communicatie een hechte relatie met de klant.

Deze geïntegreerde combinatie van expertises bieden we aan sinds 1998. En we merken dat dit is wat bedrijven vandaag zoeken om snel te kunnen schakelen en transformeren in de huidige revolutie.

Waarom?

Omdat bedrijven meer dan ooit vanuit sterke merken overheen alle kanalen en op elk moment in nauwe relatie gaan met hun klant.

Bij Kunstmaan hebben we alles om net op die uitdaging de juiste en snelle antwoorden en aanpakken te bieden.

Kunstmaan groeit en onze accountmanagers spelen daarin een hoofdrol. Zin om die rol te spelen bij Kunstmaan?

Je bent al enkele jaren gedreven bezig met communicatie? Je wil vanop de eerste rij meewerken aan merken en hoe die merken zich op elk kanaal, op elk moment tonen en in dialoog gaan met mensen?

OK! Dit kan een match worden.

Overweeg dan eerst even of je op seniorniveau met strategen kunt meewerken en je je in de sector én de behoefte van de klant kunt inleven.

Kun je ook klanten en een team overtuigen? Enthousiast maken? En bovendien projecten met verve presenteren en beargumenteren?

Dan moet je enkel nog nagaan of er naast een people manager ook een projectmanager in je schuilt die over de nodige vaardigheden beschikt om zowel one shots als grote campagnes succesvol over de horden van kwaliteit, timing en budget te leiden.

Met andere woorden : een enthousiasmerende planningscrack, die ervoor zorgt dat verschillende specialisten, afdelingen en leveranciers met goesting optimaal mee- en samenwerken.

Je denkt nu : ja, da’s op m’n lijf geschreven! Ik kan bovendien een team van account executives en managers aansturen, me helder uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels én terugkijken op enkele jaren relevante werkervaring.

Naast een pree en congé, krijg je een superleuke werkplek (niet voor niets willen klanten hun off-site bij ons doen), superleuke Kunstmaners om je heen met een voortdurende honger naar meer, een heel nauwe samenwerking met klanten die vooruit willen.

Dit met de nodige add-ons :

 • een MacBook Pro,
 • een mobiele telefoon,
 • een hospitalisatie- en groepsverzekering,
 • een gevulde frigo,
 • dagelijks vers fruit,
 • sloten versgemalen koffie,
 • een ruim terras,
 • heel straffe collega’s waar je veel van gaat leren,
 • tonnen literatuur (als je graag leest),
 • snoep,
 • dito reisjes naar de beste seminaries en opleidingen.
 • Stuur een unieke mail die samenvat waarom jij zo geschikt bent. Geschikt? Wat zeg ik : ideaal, volmaakt, uitzonderlijk.

  Ik verwacht je cv , met nadruk op relevante ervaring. Ik ga ervan uit dat je over skills beschikt, tracht me dus vooral te overtuigen door de resultaten die je behaalde en de aanpak die je gebruikte.

  We doen dus branding, communicatie, design en technologie. Maar net de geïntegreerde combinatie ervan maakt ons uniek, snel en resultaatsgericht.

  We hebben kantoren in Leuven en Antwerpen en zijn intussen met bijna 80 experten. We zijn trots en blij klanten te hebben als Bancontact, KBC Securities (Bolero, Bolero Crowdfunding), Corona Direct, Acerta, Primus Haacht, Steylaerts, Grandeco

  Je vindt meer op onze of op onze .

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier