Allround winkelbediende supermarkt
Accent
Merchtem, BE
3 dagen geleden

Onze klant is een gevestigde waarde regioMerchtem. Naast het volledige assortiment van Delhaize, heeft ADDelhaize Merchtem zoveel meer te bieden aan zijn klanten.

Zijbeschikken over een ruime en gemakkelijk bereikbare parking met 180parkeerplaatsen. Je komt terecht in een warme familialeomgeving.

Functiebeschrijving

Jehelpt mee met het aanvullen van de rayons Je helpt mee met hetaanvullen van de stock Je rekent de klanten af aan de kassa Jehelpt mee aan de afdeling bakkerij en je bakt de broden af Je helptmee aan de afdeling fruit en groenten en de verserayons

Functie-eisen

Jehebt bij voorkeur reeds ervaring in de verkoop Je hebt een verzorgdvoorkomen Je kan verantwoordelijkheden nemen Je bent een hardewerker je bent bereid afwisselend in het weekend te werken .

Jehebt oog voor detail, netheid enhygi ne

Arbeidsvoorwaarden

Eenfulltime job optie vast in de mooiste supermarkt in de regio. Eenmarktconform loon Een leuke, jonge sfeer en fijne collega's heb jeinteresse in deze vacature?

Aarzel dan zeker niet om contact op tenemen op het nummer 053 / 41.15.10 of opaalst.jobsforshops accentjobs.be

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier