Flexi-medewerker schoonmaak & bediening
Armonea
Derbystraat 20, 9051 Sint-Denijs-Westrem Gent
5 dagen geleden

Je job

Ben jij op zoek naar een parttime job in de schoonmaak? Ben je al als schoonmaker of schoonmaakster actief en wil je nog wat bijverdienen?

Lees dan snel verder!Voor onze service-residentie zijn we op zoek naar een vlotte collega die het team komt versterken. Je krijgt enkele appartementen of gemeenschappelijke delen toegewezen waar jij het beste van jezelf mag geven.

Daarnaast spring je ook bij om 's middags de maaltijden op het appartement te brengen of om de bediening in ons restaurant te ondersteuen.

Je profiel Je komt terecht in een standingvolle omgeving en kan daar perfect je draai vinden. Je bent correct, vriendelijk, behulpzaam, discreet en brengt je taken tot een goed einde.

Tevreden residenten, daar gaan we samen voor. Wij bieden jou Een duidelijk omschreven job met vaste uren. Een omgeving waar je werk naar waarde wordt geschat.

Een afwisselende job waar je steevast mag rekenen op een grote dankbaarheid van onze residenten. En tenslotte een mooie omgeving waar je elke dag met plezier komt werken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier