Verpleegkundig projectmedewerker - Covidcare@home
AZ Delta
Brugsesteenweg 90, 8800 Roeselare, Bélgica
5 dagen geleden

De functie

Ben je een verpleegkundige met een masterdiploma én droom je ervan je kennis en expertise in te zetten voor de uitbouw van transmurale zorgpaden of zorgprojecten geformuleerd in de medische beleidsplannen van ons ziekenhuis?

Wil je je schouders zetten om telemonitoringspiloten op te zetten? Dan is onderstaande job zeker iets voor jou!

In combinatie met je job als verpleegkundige krijg je de mogelijkheid om op een wetenschappelijk onderbouwde manier zorgpaden te ontwikkelen, kwaliteitsindicatoren te bepalen en gerichte opleiding en educatie te voorzien.

Zo draag je bij aan de beleids- en visieontwikkeling van het ziekenhuis. Je stimuleert creativiteit, brengt ideeën in kaart en zorgt dat hieraan gevolg gegeven wordt.

Je volgt je project op gedurende alle fasen en realiseert dit binnen het kader van de vooropgestelde doelstelling.

Covidcare home is een vorm van telemonitoring voor covid-19 patiënten waarbij het opvolgen van covid-19-patiënten voor én na hospitalisatie in het kader van een geïntegreerde medische aanpak ondersteund wordt door digitale toepassingen.

Als projectbegeleider geef je, onder supervisie van dr. Verbeke, dit pilootproject mee vorm en helpt de waardevolle inzichten over het gebruik van telemonitoring mee te vertalen naar andere doelgroepen.

Profiel

 • Je bent in het bezit van een masterdiploma
 • Je wil ervaring aan bed van de patiënt combineren met projectmatig werk
 • Je wil u verder of meer toeleggen in het werken op een wetenschappelijk onderbouwde manier
 • Je kent je weg in de wetenschappelijke literatuur
 • Je hebt kennis van kwaliteitsindicatoren
 • Je kan zelfstandig werken en je deelt graag je kennis met anderen
 • Je bent niet bang om de technische aspecten van apps, wearables en smartphone aan patiënten en medewerkers onder de knie te krijgen en kenbaar te maken
 • Aanbod

  Wij bieden een uitdagende job (1 jaar) in een ziekenhuis in volle expansie. Je wordt 1 dag per week vrijgesteld om als verpleegkundig projectmedewerker aan de slag te gaan.

  Je kan rekenen op een competitief salaris (gedeelte als projectmedewerker IFIC 16); aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques.

  Je komt terecht in een dynamische organisatiecultuur waar het ontplooien van je talenten wordt aangemoedigd.

  Je wordt begeleid en op een professionele manier ondersteund. Er wordt een begeleidingstraject uitgewerkt zodat je kan uitgroeien tot een volwaardige verpleegkundig projectmedewerker (een beleids- en visietekst opmaken projectbegeleiding en specifiek het begeleiden van het uitwerken van een zorgpad ).

  Het projectteam zal op regelmatige tijdstippen samenkomen in de vorm van een intervisie of opleiding en wetenschappelijk worden begeleid.

  De projecten lopen over 1 jaar en bij de evaluatie zal je als medewerker ook gerichte feedback krijgen en de kans om je verder te ontwikkelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier